Hyvinvointialueet

Hyvinvointialueiden HR Forum: Rekrytointiprosessin sujuva organisointi

Tervetuloa mukaan hyvinvointialueiden HR Forumiin

Ajankohta: 16.4. klo 13.00-14.00 / etätapahtuma

Hyvinvointialueiden HR Forum on henkilöstöhallinnon asiantuntijoille suunnattu foorumi, jonka ideana on yhdistää hyvinvointialueiden HR-asiantuntijoita keskustelemaan ja jakamaan hyviä käytänteitä henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin liittyen.

Maksuton etätapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa huhtikuussa 2024 ja seuraavat ajankohdat ovat syksyllä. Huhtikuun tapahtuman aiheena on rekrytointiprosessin sujuva organisointi.

Ohjelma:

Tervetuloa!

Merja Peltola & Sanna-Mari Heinonen, Grade Solutions

Rekrytointiprosessin sujuva organisointi: Kymenlaakson hyvinvointialue

Tove Forsström, Kymenlaakson hyvinvointialue

Kysymyksiä & keskustelua

Ilmoittautuminen on sulkeutunut. Seuraava Hyvinvointialueiden HR Forum järjestetään syksyllä.

Tove Forsström, rekrytointipäällikkö Kymenlaakson hyvinvointialue

Tove Forsström toimii Kymenlaakson hyvinvointialueen rekrytointipäällikkönä. Hänen lähes koko työuransa kokemus on kertynyt sosiaali- ja terveysalan monipuolisista tehtävistä. Rekrytointitehtävissä Tove on toiminut reilun kymmenen vuotta. Hänen motto on tällä hetkellä: ”sote-pela rekrytointi helppoa ja kivaa”.

Sanna-Mari Heinonen, palvelupäällikkö, Grade Solutions

Sanna-Mari Heinonen työskentelee Grade Solutionsilla palvelupäällikkönä. Hän on aiemmin toiminut henkilöstöpäällikkönä suuressa kuntayhtymässä. Sanna-Marilla on vankka 20 vuoden kokemus organisaation rekrytointiprosessien kehittämisestä, kouluttamisesta sekä käytännön rekrytointien hoitamisesta julkisella sektorilla. Työllään hän haluaa varmistaa, että palvelumme asiakkaille on sujuvaa ja rekrytointiprosesseja parhaalla mahdollisella tavalla tukevaa. Sanna-Mari tarjoaa uusia näkökulmia ja vinkkejä osana rekrytoinnin kehittämistä.

Merja Peltola, myyntijohtaja, Grade Solutions

Merja Peltola toimii Grade Solutionsilla myynnin ja B2B markkinoinnin johtajana sekä hyvinvointialueasiakkaiden asiakasvastaavana. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus erilaisista HR-ohjelmistoratkaisuista sekä asiakkuudenhoidon ja myynnin kehittämisestä. Työllään hän haluaa varmistaa, että ymmärrämme Grade Solutionsilla kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme haasteet ja tarpeet, meillä on toimivia ja hyviä asiakassuhteita ja julkisen sektorin organisaatiot tietävät palveluistamme ja ohjelmistoistamme aina uusimmat tuulet.