Kuntarekryn verkkokurssit

Itsenäisesti opiskeltavia kokonaisuuksia niin rekrytoinnin kehittämiseen kuin Kuntarekryn-järjestelmän käyttöön. Kursseilla on jo mukana yli 50 henkilöä ja kymmeniä organisaatioita.

Millaisia Kuntarekryn verkkokurssit ovat

Kuntarekry -verkkokurssit tarjoavat sinulle perustiedot Kuntarekryn käytöstä rekrytoinnissa tai sijaisrekrytoinnissa.

Verkkokurssin voit suorittaa itsenäisesti silloin, kun se sinulle sopii ja sinulle sopivassa paikassa. Tarvitset vain verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

Voit tilata koko verkkokoulutuspakettimme hintaan 370 € + alv. 24 % /henkilö. Tilaa kurssipaketti ja saat vuodeksi käyttöoikeuden kaikkiin jatkuvasti päivittyviin verkkokursseihimme, jolloin pystyt pitämään Kuntarekry-osaamisesi ajan tasalla mm. versiopäivitysten yhteydessä. Yksittäisten kurssien avulla saat täsmäopastuksen juuri siihen mikä sinua eniten askarruttaa.

Tilaa kurssi helposti verkkokaupastamme

Mitä verkkokurssin käyneet sanovat

  • Maarit: "Helppo ja nopea."
  • Juuso: "Tämä oli hyvin rakennettu verkkokurssi."
  • Saila: "Kurssin pohjatieto aloittelijalle on hyvä.
    Ihan hyvä myös, että sai aluksi näin itsenäisesti opiskella."
  • Heidi: Sain kaikkiin tarvittavin ympäristöihin käyttäjätunnukset ja salasanat. Hyvin koostettu koulutus! Helppo seurata omalta koneelta, kun on videoidut malliesimerkit.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Kuntarekryn asiakaspalvelusta tutut asiantuntijamme.

Olemme luoneet koulutukset livekoulutustemme pohjalta ja saat verkkokurssilta samat opit kuin jos osallistuisit livetapahtuman. Kurssin yhteydessä pystyt kysymään kysymyksiä ja antamaan palautetta, ollaan siis yhteydessä!

Mikä on kurssin sisältö

Verkkokurssi koostuu videoista ja tekstimateriaalista, joita voit käydä läpi omaan tahtiisi. Sen jälkeen pääset tekemään harjoituksia ja vastaamaan muutamiin kysymyksiin. Pääset näin heti pohtimaan, miten soveltaa oppimiasi asioita käytäntöön omassa työssäsi.

Tässä joidenkin kurssiemme sisältöjä:

Rekrytoinnin perusteet

rekrytoinnin luonti ja julkaiseminen hakemusten käsittely

Rekrytoinnin jatkokurssi

avoin haku -tyyppiset rekrytoinnit videohaastattelujen tekeminen ja hakijoiden videoiden katselu asiakirja- ja viestipohjien tekeminen valintapäätöksen tekeminen tilastoraporttien ajaminen ja tulkinta

Sijaisrekrytoinnin perusteet

Näin etsit sijaista työvuoroon Erilaiset hakumahdollisuudet ja sijaisen kiinnittäminen tiettyyn työvuoroon

Anonyymi rekrytointi

mitkä ovat anonyymin rekrytoinnin tavoitteet mitä tarkoittaa hakijan anonymiteetti työpaikkailmoitus ja hakulomake anonyymin rekrytoinnin näkökulmasta hakijoiden tunnistaminen kun anonyymisyys ei enää ole tarpeen

Kuntarekry.fi käyttäminen

työantajasivun päivytys, miten tuoda työnhakijoille tärkeitä asioita esiin omalla sivullanne millaista dataa pystytte saamaan työpaikkailmoituksista ja miten sitä voisi hyödyntää miten saatte erilaisten syötteiden avulla tuotua työpaikkailmoitukset omille nettisivuillenne, intraan tai muuhun haluttuun paikkaan

Miten kurssille ilmoittautuminen toimii?

Voit ilmoittautua kursseille verkkokaupamme kautta. Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat välittömästi sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan kurssialustalle. Kirjautumislinkki on voimassa 12 kuukauden ajan, eli voit suorittaa kurssin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Jos haluat ilmoittaa kurssille kerralla useamman kuin yhden henkilön, niin lähetä meille osallistujien sähköpostiosoitteet tuki@kuntarekry.fi , niin lähetämme myös heille osallistumislinkit.

Laskutusta varten voit toimitaa meille laskutustiedot, mutta todennäköisesti meillä jo ne onkin, jos olette Kuntarekryn asiakas. Tällöin tärkeintä on kertoa, minkä viitteen haluat laskulle laitettavan.

Tilaa nyt kurssi Kuntarekry verkkokaupastamme

Kurssitodistus

Saat kurssin suorittamisesta nimelläsi varustetun todistuksen. Sillä voit osoittaa ajankohtaisen pätevyytesi käyttää Kuntarekryä rekrytoinneissa tai sijaisten hankinnassa.

Saat todistuksen sähköpostiisi, kun olet suorittanut kurssin kaikki osiot.

Ihan jokaisella tällaisia todistuksia ei ole, joten muista hyödyntää niitä jos esimerkiksi olet itse hakeutumassa uuteen työpaikkaan.

100% Tyytyväisyystakuu

Saat kurssille 14 päivän ajaksi täyden tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, niin ilmoitat vain siitä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Palautamme tässä tapauksessa rahasi takaisin.

Ja kyllä, palautamme siis todellakin jokaisen sentin. Emme missään nimessä halua, että käytät rahojasi kurssiin, josta et kokisi hyötyväsi.

Voit siis lähteä mukaan ilman mitään riskiä.

Ilmoittaudu verkkokurssille

Ota yhteyttä Kuntarekryn verkkokursseista