Rekrytointi

Rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalvelut julkiselle sektorille

Rekrytoinnit nopeasti käyntiin

Kuntarekry on enemmän kuin rekrytointijärjestelmä. Se on monipuolinen rekrytointikokonaisuus, jonka käyttöönotto tapahtuu nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Kuntarekry-palvelu tarjoaa markkinoiden monipuolisimman ja erittäin kustannustehokkaan rekrytointijärjestelmän, joka on kehitetetty erityisesti julkisen sektorin rekrytoinnin erikoistarpeisiin. Ominaisuuksia palvelusta löytyy niin pienelle kunnalle kuin isolle sairaanhoitopiirille, ja niistä on helppo rakentaa juuri teidän organisaatiollenne sopiva kokonaisuus. Myös koulutuksen palvelun käyttämiseen saa nopeasti.

Työkalusi rekrytoinnin eri vaiheisiin

Työnantajille Kuntarekry tarjoaa rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin, sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Kuntarekryllä hoidetaan vuosittain yli 30 000 rekrytointia sekä 200 000 sijaishakua.

Täyttölupamenettelyt

Hae lupa nopeasti ja määrämuotoisesti.

Työpaikkailmoitukset

Tavoitat ylivoimaisesti eniten kuntatyöstä kiinnostuneita työnhakijoita.

Hakemusten käsittely ja vertailu

Merkitse kelpoisuudet ja etsi kriteereihisi sopivat hakijat tehokkaasti.

Videohaastattelut

Löydä talentit ja minimoi virhehaastattelut videoiden avulla.

Hakijayhteenvedot

Tulosta hakijayhteenvedot ja ansiovertailut yhdellä klikkauksella.

Hakijaviestintä

Hyödynnä automaattiviestejä tai viesti henkilökohtaisesti.

Tilastoraportit

Kattavat raportit rekrytoinnin kehittämisen tueksi.

Oma urasivu

Houkuttele teille parhaat työnhakijat.

Anonyymi rekrytointi

Hoida rekrytointisi anonyymisti.

Perehdytys

Perehdytä ja sitouta uudet työntekijät

Tavoita työnhakijat ja rekrytoi osaajat

4,2+ miljoonaa kävijää sivustolla

200 000+ sijaisuutta täytetty

45 000+ läpivietyä rekrytointia

Enemmän kuin rekrytointijärjestelmä

Kuntarekrystä on kasvanut kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu ja se on kehitetty julkisen sektorin tarpeisiin. Kuntarekryn rekrytointikokonaisuudesta löytyy monipuoliset työkalut koko rekrytointipolun läpikäymiseen, niin työnantajamielikuvan rakentamisesta työpaikkailmoitusten julkaisuun, kuin työnhakijoiden tavoittamiseen ja uusien työntekijöiden perehdytykseen.

Kuntarekry on työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka, joka on esillä kymmenissä tapahtumissa vuosittain ja se tunnetaankin hyvin työnhakijoiden keskuudessa. Kuntarekryllä hoidetaan vuosittain yli 30 000 rekrytointia ja lähes 200 000 sijaisvälitystä. Kuntarekry.fi -sivustolla vierailee vuosittain yli 4,2 miljoonaa työnhakijaa.

Kysy lisääLue lisää

Tavoita työnhakijat

Kuntarekry.fi -sivuston avulla tavoitat vuosittain miljoonia työnhakijoita. Lisäksi Kuntarekry.fi -sivustolta löytyy monipuolisesti mahdollisuuksia rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajamielikuvan luomiseen.

Kuntarekryyn voit luoda monipuolisia ja moderneja urasivuja tai rekrytointikohtaisia kampanjoita, joiden avulla teet tehokkaampaa rekrytointimarkkinointia. Olemme mukana tukemassa Kuntarekry-käyttäjiä työnhakijoiden tavoittamisessa niin sosiaalisen median kanavissa kuin erilaisissa tapahtumissa.

Videorekry

Näe persoona hakemuksen takana ennen henkilökohtaista haastattelua.

Nauhoitettujen videohaastatteluiden avulla teet työnhakijoiden esikarsinnan vaivatta ja kutsut jatkohaastatteluun vain potentiaalisimmat kandidaatit. Videorekrytoinnin avulla tehostat rekrytointejasi ja säästät aikaa sekä pääset näkemään hakijan persoonaa paremmin.

Videorekrytointi-lisäosa integroituu Kuntarekryyn näppärästi ja on otettavissa käyttöön nopeasti.

Kysy lisää

Sijaisrekrytointi

Kuntarekryn sähköisellä sijaistenhallintajärjestelmällä ylläpidät sijaisrekisteriä, näet ajantasaisen tiedon saatavilla olevista sijaisista ja tarjoat keikkätöitä nopeasti tekstiviestillä.

Sijaisuudet ovat työnantajalle oiva tapa löytää potentiaalista pitkästäaikaista työvoimaa. Työnhakijoille sijaisuudet ovat loistava mahdollisuus hankkia työkokemusta, lisätienestejä, kokeilla erilaisia työtehtäviä ja osoittaa taitonsa. Parhaimmillaan sijaisuudet mahdollistavat pitkän työuran.

Sijaisrekrytointi kuuluu Kuntarekry-palveluun. Kuntarekryn sijaisrekrytoinnin kautta hoidetaan vuosittain yli 200 000 sijaisvälitystä.

TUTUSTU SIJAISREKRYTOINTIIN

Anonyymi rekrytointi

Kuntarekryyn on saatavilla anonyymi rekrytointi lisäosa, jonka avulla rekrytoinnin työhakemusten käsittely voidaan tehdä täysin anonyymisti. Anonyymi rekrytointi on maksullinen lisäosa ja sen hinta on alkaen 50 €/ kk.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Perehdytys kuntoon Introlla

Rekrytointi ei pääty työntekijän palkkaamiseen, vaan onnistuneeseen perehdytykseen. Näin on myös Kuntarekryn maailmassa. Kuntarekryn tueksi on kehitetty myös Intro-perehdytysohjelmisto, jonka avulla perehdytät ja mahdollistat parhaan mahdollisen startin uudelle työntekijällesi.

Rekrytoitujen henkilöiden tiedot siirtyvät automaattisesti Kuntarekrystä Introon, joten voit käynnistää uuden työntekijäsi perehdytyksen heti palkkauspäätöksen tehtyäsi.

Tutustu Introon

Ota yhteyttä