Sijaisrekrytointi

Löydä sijaiset alle 5 minuutissa!

Helppo ja tehokas sijaisten hallinta

Kuntarekryn sähköisellä sijaistenhallintajärjestelmällä ylläpidät sijaisrekisteriä, näet ajantasaisen tiedon saatavilla olevista sijaisista ja tarjoat keikkätöitä nopeasti automatiosoidulla tekstiviestihaulla. Sijaisrekrytointi kuuluu Kuntarekry-palveluun. Kuntarekryn sijaisrekrytoinnin kautta hoidetaan vuosittain yli 200 000 sijaisvälitystä.

Mitä kaikkea sijaisrekisteri-palveluun kuuluu?

Kuntarekryn sijaisrekisteri-palvelun avulla hankit sijaiset tehokkaammin, vähemmällä työllä ja henkilöresursseilla. Sijaisrekisterin avulla sijaiset löytyvät keskimäärin alle 20 minuutissa - ja nopeimmillaan jopa minuutissa, kun sijaiset kiinnitetään tehtäviin tekstiviestitse aikaa vievien puhelinsoittojen sijaan. Lisäksi käytössäsi on Kuntarekryn osaajapankki, josta löydät suuren määrän sijaisia alueeltasi.

Kokoat omat sijaiset sähköiseen rekisteriin

Hallinnoi sijaisia ja heidän käytettävyyttään yhdessä ja samassa paikassa.

Pidät tiedot ajan tasalla

Näet ajantasaiset tiedot käytettävissä olevista sijaisista.

Tarjoat keikkatyöt sijaisille tekstiviestillä

Automatisoidun tekstiviestihaun avulla kiinnität sijaiset muutamassa minuutissa.

Keikkakalenteri

Voit ilmoittaa sijaisuuksista keikkakalenterissa ja halukkaat sijaiset voivat käydä kiinnittämässä itsensä sijaisuuksiin.

Rekrymobiili

Saat käyttöösi älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa toimivan Rekrymobiilin.

Osaajapankki

Kuntarekryn osaajapankista löydät suuren määrän sijaisia, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa työskennellä alueellasi.

Laske kuinka paljon voisit säästää Kuntarekryn automatisoidun sijaisrekrytointiprosessin avulla

Automatisoitu tekstiviestihaku

Automatisoitu tekstiviestihaku eli Rekrymobiili-palvelu tarjoaa sijaisuudet sopiville sijaisille ja kiinnittää heidät automaattisesti sekä hoitaa laadukkaan hakijaviestinnän sekä viestinnän rekrytoiville esimiehille. Voit tarjota sijaisuuksia vähäisellä työllä usealle kandidaatille ja varmistaa, että saat sijaiset kiinnitettyä vuoroon nopeasti. Automatisoidun tekstiviestihaun avulla yli 50% akuuteista sijaisuuksista kiinnitetään alle 5 minuutissa. Älykäs tekstiviestihaku on tutkitusti nopein ja kustannustehokkain tapa hoitaa sijaisrekrytoinnit.

Kysy lisää

Osaajapankki

Kuntarekryn osaajapankista löytyy valmiiksi henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet halustaan tehdä keikkatöitä ja sijaisuuksia juuri sinun alueellasi. Meillä on auki jatkuva sijaishaku ympäri Suomen, jonka avulla keikkalaisia saadaan kuntaorganisaatioiden hyödynnettäväksi jatkossakin. Kuntarekry-palvelussa on yli 700 000 rekisteröitynyttä työnhakijaa ja kymmeniätuhansia eri alojen sijaisuuksiin päteviä ammattilaisia. Joka vuosi Kuntarekryn avulla hoidetaan yli 30 000 rekrytointia sekä lähes 200 000 sijaisvälitystä.

Kysy lisää

Lisää sijaisia markkinoinnilla

Sijaisrekrytoinneissa ja avoimissa sijaisuuksissa markkinoinnin avulla voidaan tavoittaa entistä tehokkaammin haluttu kohdeyleisö eli eri toimialojen sijaisuuksista kiinnostuneet työnhakijat. Rekrytointimarkkinoinnin keinoin saadaan kerrottua halutulle osaajaryhmälle avoimista tehtävistä ja viestittyä millainen työnantaja on kyseessä. Keinoina voidaan käyttää digitaalisen markkinoinnin kanavia, kuten sosiaalista mediaa ja urasivuja. Myös orgaaniset nostot organisaation omissa somekanavissa antavat tietoutta työnhakijoille ja sijaisuuksista kiinnostuneille. Kannattaa ottaa kaikki modernin markkinoinnin keinot käyttöön sijaisien etsinnässä ja hyödyntää digitaalisen markkinoinnin tehokkuutta.

Kysy lisää

Sijaisrekisteri käyttöön puolessa tunnissa!

Sijaisrekrytoinnin verkkokurssin avulla saat sijaisrekisterin käyttöön organisaatiossanne nopeasti ja hallitusti. Käyttöönotossa ja käytön alkuun saattamisessa on tukena asiantunteva ja suurella sydämellä palveleva asiakastukitiimimme.

Kysy lisää

Ota yhteyttä