Ajankohtaista23.07.2020

Kuntarekryn kymmenvuotispäivä lähestyy

Tuntuu kuin se olisi ollut juuri eilen, tuo hetki, kun ensimmäinen työnantajan edustaja kirjautui Kuntarekryyn ja julkaisi työpaikkailmoituksen. Siitä kuitenkin on jo lähes kymmenen vuotta. Käyttäjiä tulee edelleen jatkuvasti lisää ja työpaikkoja julkaistaan hakuun useita kymmeniä, ellei jopa satoja joka päivä. Palvelua on kehitetty koko ajan ja nykyinen Kuntarekry onkin erittäin paljon enemmän kuin mitä se oli silloin alkuaikoinaan.

Kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu

Kuntarekrystä on kasvanut kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu julkisen sektorin tarpeisiin. Kuntarekryn palvelukokonaisuudesta löytyy monipuoliset työkalut koko rekrytointiprosessin hoitamiseen sekä työnantajamielikuvan rakentamiseen, työpaikkailmoitusten julkaisemiseen, työnhakijoiden tavoittamiseen sekä uusien työntekijöiden perehdytykseen. Työnantajille tulee Kuntarekryyn uusia toiminnallisuuksia tällä hetkellä lähes kuukausittain, työnhakijoille hieman harvemmin.

Ensimmäisen toimintavuoden aikana Kuntarekryn avulla hoidettiin 2772 rekrytointia ja tänä vuonna määrä tulee olemaan noin kaksikymmenkertainen. Erilaisiin tapahtumiin olemme osallistuneet kuluneiden vuosien aikana noin 500 kertaa ja tavoittaneet niissä noin 500 000 henkilöä. Sosiaalisen median kanavissa meillä on noin 16 000 seuraajaa, joille tuotamme säännöllisesti heitä kiinnostavaa sisältöä, niin työnantajille kuin työnhakijoille suunnattua. Voi siis sanoa hyvällä omatunnolla, että Kuntarekry on tavoittanut hyvin paljon henkilöitä vuosien mittaan ja on tunnetussa asemassa työnhakijoiden keskuudessa.

Kuluneen vuoden aikana olemme jo juhlistaneet kymmenvuotistaivalta pienin arvonnoin, visailuin ja muisteluin. 1.9.2020 tulemme myös järjestämään virtuaalisen juhlan, jonne kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita etäosallistumaan. Tästä kuulette lisää vielä lähempänä ajankohtaa. Olemme erittäin kiitollisia siitä, että olette mukanamme tällä matkalla tuomassa kuntatyönantajia sekä työnhakijoita lähemmäksi toisiaan ja nyt on sopiva aika ottaa pieni hetki yhdessä, juhlistaaksemme yhteistä taivaltamme.

Me, jotka Kuntarekry-palvelua tuotamme, olemme mukana suurella sydämellä ja teemme työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa, heidän arkeaan helpottaaksemme. Asiakastukihenkilömme ovat monesti ne tunnetuimmat kasvot, mutta kuten kaiken takana, myös Kuntarekryn takana on vankka joukko rautaisia eri alojen ammattilaisia, kuten ohjelmistokehittäjiä, markkinoijia, kouluttajia ja myyjiä. Kaikki me kiitämme jo tässä vaiheessa mukana olosta ja jatkamme ahkerasti töitä sujuvoittaaksemme rekrytointejanne.

Tutustu Kuntarekryyn tarkemmin