Blogit22.08.2019

Työpaikat ja työnhakijat puhelimessasi - mobiilirekrytointi

Lähes 60% työnhakijoista tutkii työpaikkatarjontaa mobiililaitteella ja merkittävä osa työnhakijoista myös päivittää työhakemuksensa CV-tietoja mobiililaitteella*

Tämän päivän älypuhelimet tarjoavat mahdollisuuden tehostaa rekrytointiprosessia myös rekrytoijien ja esimiehien näkökulmasta.

Kuntarekry-palvelu on ollut työnhakijalle mobiiliystävällinen jo useiden vuosien ajan, tarjoten työnhakijoille kätevät työkalut työnhakuun ajasta ja paikasta riippumatta. Usein myös rekrytointiprosessiin osallistuvan esimiehen tai rekrytointiammattilaisen työ on liikkuvaa, eikä aina suinkaan mukana ole tietokonetta, jolla voisi hoitaa rekrytointiprosessissa kiireellisesti odottavia tehtäviä.

Mitä mobiiliystävällinen rekrytointiohjelmisto käyttäjälleen tarjoaa?

Kuntarekry-palveluun sisältyvä rekrytointijärjestelmä tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat työkalut rekrytointiprosessin joustavaan hallinnointiin. Rekrytointiohjelmistossa voit älypuhelimella käyttää kaikkia keskeisiä rekrytointiohjelmiston ominaisuuksia:

• Oma työpöytä ja aktiiviset tehtävät
• Rekrytointilupa ja työpaikkojen julkaisu
• Saapuneiden hakemusten käsittely
• Muistiinpanot ja luokitukset
• Viestintä työnhakijoille

Rekrymobiili - sijaisrekrytoinnin ohituskaista

Mobiilirekrytointi ei tarkoita vain kännykkä-ystävällistä työpaikkasivustoa työnhakijalle tai esimiehelle mahdollisuutta tarkistaa saapuneita työhakemuksia älypuhelimella. Kuntarekry –palveluun sisältyvä sijaisrekrytoinnin ohjelmisto mahdollistaa Suomen kuntaorganisaatioille myös huippunopean sijaisrekrytoinnin ohituskaistan.

Rekrymobiilin avulla voit tehdä sijaishaut kätevästi mobiililaitteellasi missä ja milloin vain. Ohjelmiston avulla näet, ketä sijaisia kyseiselle päivälle on tarjolla ja käynnistät nopean ja luotettavan sijaishakuprosessin yhdellä valinnalla. Palvelu säästää organisaatiossasi aikaa ja rahaa sekä varmistaa huippulaadukkaan viestintäprosessin kaikille osapuolille. Kuntarekry sijaishaun avulla sijaiset löytyvät muutamassa minuutissa!2**

Lue myös: KYS - Suomen nopein sijaisrekrytoija

Rekrymobiili poistaa tarpeen tuntien turhauttaville puhelinsoittokampanjoille ja sen hyödyntämä tekstiviestiteknologia ei edellytä vastaanottajalta moderneja älypuhelimia, tavallinen peruspuhelin ilman nopeita liittymiä riittää. Viranomaiskäytössä vakiintunut SMS-teknologia on säilyttänyt asemansa aikakriittisessä viestinnässä varmuutensa vuoksi. Tekstarien tavoittavuus on tutkitusti huippuluokkaa, ja tekstiviestin avausprosentti on kaikista digitaalista viestintä kanavista korkein yli 95%.

Mobiilirekrytointi ei ole enää tulevaisuutta, se on tätä päivää. Kysy lisää ja kokeile!

Lähteet:
*Kuntarekry.fi tilastot
**Kuntarekry asiakastilastot

Sinua voisi kiinnostaa myös: Tekstiviestillä tehokkaampaa sijaisrekrytointia

Tutustu myös sijaistenhallintajärjestelmään